ARBETA
HOS OSS?​

Kan du se dig själv arbeta på kontor eller med produktion hos NMC? Om NMC Cellfoam låter som en lämplig arbetsplats för dig, vill vi absolut veta mer om dig! Skicka en öppen ansökan till vår HR chef på adressen roger.berggren@nmc.se

 

Lediga jobb

LÄR KÄNNA
VÅR PERSONAL

Kontinuerlig utveckling, en god teamanda och ett inspirerande arbete gör att vår personal trivs hos oss. Se vad medarbetarna på NMC berättar om sina karriärer och läs om deras erfarenheter av NMC som arbetsgivare.

Andreas Ragnarsson Rusth: Min resa som kvalitets- och miljökoordinator på NMC Cellfoam

I mars 2021 befann jag mig i en ny kapitel i min karriär. Jag hade tidigare ...
LÄS MER

Veronica Johansson Atoui – Customer Service

I ungefär 10 år har jag arbetat på NMC. Min resa på NMC började med ett ...
LÄS MER

Jesper Kjellin-Larssen – Area Sales Manager

Kan du berätta lite om dig själv? – Jesper Kjellin-Larsson heter jag. Bor i Borås med ...
LÄS MER
Scroll to Top