TÄTNING­SLÖSNINGAR
FÖR ALLA BRANSCHER

Vi hjälper dig att hitta den rätta tätningslösningen och säkerställer att den fungerar med hjälp av en prototyp före serieproduktionen inleds. Våra skräddarsydda tjänster möjliggör alla slags lösningar för individuella behov.

OLIKA
TÄTNINGAR

Tätningsmaterialen har många individuella egenskaper och de fungerar bäst under vissa förhållanden. Vår kundkrets består bland annat av aktörer inom byggkonstruktion, elektronikindustrin, maskintillverkning och produkttillverkning. Att designa produkten efter ert behov är vår kärnkompetens och vi levererar tätningslösningar som tillgodoser kundens behov, användningsområde och bransch.

Tätningslister
Tack vare vår moderna listskärare kan vi framställa tätningslister som exakta måttbeställningar

Flänstätning
Flänstätning skärs till med hjälp av stansverktyg och vattenskärare

Tätningsprofiler
Extruderade cellplastprofiler lämpar sig för många olika användningsområden och användningsförhållanden

Gummitätningar
Kostnadseffektiva tätningar i formgjutet gummi av många olika gummikvaliteter enligt användningsområde och kravnivå

bil- och fordonsindustrin

Vi tillhandahåller tätningslösningar för fordon och delar till dem. Det finns mängder av cellplastmaterial och vi väljer det som lämpar sig bäst för användningsområdet.

Byggkonstruktion

Vi har ett brett urval av olika tätningslösningar och material och hjälper dig att hitta de lämpligaste och mest fungerande för ändamålet.

Maskin- och anläggningstillv­erkning

Tätningslösningar av cellplast är lätta och kan formas noggrant. Vi levererar lösningar för tillverkning av maskiner och delar till dem.

VI FÖRVERKLIGAR
DIN IDÉ

Produktutveckling

Vi erbjuder produktutveckling och färdiga produkter från ett och samma ställe, i ett paket. Vår kunskap och erfarenhet om både material och olika produktionstekniker garanterar funktionella och hållbara resultat. Vi är på ett naturligt sätt en del av kundens produktutvecklingsprocess hela vägen från utveckling till förverkligande och serieproduktion. Det räcker med att du har en idé – vi hjälper dig att förverkliga den!

Prototyptill­verkning

Vi utvecklar och tillverkar enskilda prototyper och prototypserier av vårt breda urval av material. Allt du behöver är en idé om en produkt. Vi kan hjälpa dig i processen att utveckla och förverkliga idén från start till slut.

Tillverknings­metoder

Våra mångsidiga produktionsmetoder, vår omfattande maskinpark och vår skickliga personal möjliggör utveckling och tillverkning av olika utmanande lösningar. När en produkt utvecklas tar vi hänsyn till materialet, användningsområdet och hittar en passande produktionsmetod för att optimera en kostnadseffektiv lösning.

KONTAKTA OSS

Kontakta oss gärna när du letar efter en lösning. Vårt tekniska säljteam går gärna igenom dina behov och alla tekniska krav med dig, så att vi förstår de funktionella och visuella kraven för din applikation redan från början.

Scroll to Top