CELLPLAST­LÖSNINGAR FÖR
BYGGINDUSTRINS BEHOV

Vi levererar lösningar för byggindustrins olika behov samt för anläggningsverksamhet. Våra specialområden inom byggkonstruktion är isolering och tätning.

HÅLLBARA LÖSNINGAR FÖR OLIKA
ANVÄNDNINGS­OMRÅDEN

Vi tillhandahåller skräddarsydda lösningar enligt behov och applikation, oavsett om det gäller tätning av fogar, genomföringar i konstruktioner, fuktskydd eller värmeisolering. Våra lösningar gör det möjligt att förbättra energieffektiviteten och förlänga produkternas livslängd. Med hjälp av ljuddämpning och ljudisolering kan man skapa ett ljudlandskap som ökar trivseln och välbefinnandet.

Vi erbjuder bland annat följande lösningar:

  • Ljudisolering
  • Rörisolering
  • Takisolering
  • Isolering av konstruktioner
  • VVS – lösningar för värme, ventilation och sanitet
  • Träkonstruktion & timmerkonstruktion – olika isoleringslösningar
Isolering
Högkvalitativa och energieffektiva lösningar för att minimera värmeförluster. Vi erbjuder olika lösningar för olika applikationer, till exempel isolering av rör.
ljuddämpning

Lösningar för ljudisolering av stora lokaler och ytor kan användas för hantering av ljud inom industri och lokaler.

Tätning

Vi tillverkar olika typer av tätningar för byggindustrin, såsom kantlister och foglister. Hos oss hittar du också lösningar för väder- och vattenbeständiga takprodukter, bland annat profilerade tak-, genomförings- och universaltätningar.

VI FÖRVERKLIGAR
DIN IDÉ

Produktutveckling

Vi erbjuder produktutveckling och färdiga produkter från ett och samma ställe, i ett paket. Vår kunskap och erfarenhet om både material och olika produktionstekniker garanterar funktionella och hållbara resultat. Vi är på ett naturligt sätt en del av kundens produktutvecklingsprocess hela vägen från utveckling till förverkligande och serieproduktion. Det räcker med att du har en idé – vi hjälper dig att förverkliga den!

Prototyptill­verkning

Vi utvecklar och tillverkar enskilda prototyper och prototypserier av vårt breda urval av material. Allt du behöver är en idé om en produkt. Vi kan hjälpa dig i processen att utveckla och förverkliga idén från start till slut.

Tillverknings­metoder

Våra mångsidiga produktionsmetoder, vår omfattande maskinpark och vår skickliga personal möjliggör utveckling och tillverkning av olika utmanande lösningar. När en produkt utvecklas tar vi hänsyn till materialet, användningsområdet och hittar en passande produktionsmetod för att optimera en kostnadseffektiv lösning.

KONTAKTA OSS

Kontakta oss gärna när du letar efter en lösning. Vårt tekniska säljteam går gärna igenom dina behov och alla tekniska krav med dig, så att vi förstår de funktionella och visuella kraven för din applikation redan från början.

Scroll to Top