För behov av
ledande, isolerande och skyddande

Materialen för lösningarna väljs individuellt i enlighet med kraven, användningsområdet och den produkt som ska tillverkas. I de flesta material finns också monteringstejp som måste uppfylla kraven i lika hög grad som själva materialet ska. El- och elektronikindustrins värdefulla slutprodukter måste förpackas väl.

Moderna material för alla
användnings­behov

Testade materialval av hög kvalitet garanterar en lång och problemfri livslängd också vid krävande produkter. Tack vare vårt goda nätverk av samarbetspartner har vi aktuell information om nya material och deras egenskaper samt användningsmöjligheter.

En av de viktigaste egenskaperna för cellplastlösningar inom el- och elektronikindustrin är lätthet. Användningsområdena kan vara mycket små, och då är cellplast ett ypperligt alternativ tack vare sin goda formbarhet.

De vanligaste användningsområdena:

  • Skärmar
  • Kretskort
  • Kondensatorer
  • Förpackningar
Skydd

Cellplast lämpar sig för förpackning av värdefulla produkter och tack vare att materialet är så lätt är det också kostnadseffektivt ur logistisk synvinkel.

Isolering

I vårt mycket omfattande materialurval kan vi välja de lämpligaste isoleringslösningarna enligt användningsområde.

lättvikt

Modern elektronik är allt mindre för varje år som går och därför är också lättheten i produktens struktur avgörande. Cellplast omfattar många ultralätta material.

VI FÖRVERKLIGAR
DIN IDÉ

Produktutveckling

Vi erbjuder produktutveckling och färdiga produkter från ett och samma ställe, i ett paket. Vår kunskap och erfarenhet om både material och olika produktionstekniker garanterar funktionella och hållbara resultat. Vi är på ett naturligt sätt en del av kundens produktutvecklingsprocess hela vägen från utveckling till förverkligande och serieproduktion. Det räcker med att du har en idé – vi hjälper dig att förverkliga den!

Prototyptill­verkning

Vi utvecklar och tillverkar enskilda prototyper och prototypserier av vårt breda urval av material. Allt du behöver är en idé om en produkt. Vi kan hjälpa dig i processen att utveckla och förverkliga idén från start till slut.

Tillverknings­metoder

Våra mångsidiga produktionsmetoder, vår omfattande maskinpark och vår skickliga personal möjliggör utveckling och tillverkning av olika utmanande lösningar. När en produkt utvecklas tar vi hänsyn till materialet, användningsområdet och hittar en passande produktionsmetod för att optimera en kostnadseffektiv lösning.

KONTAKTA OSS

Kontakta oss gärna när du letar efter en lösning. Vårt tekniska säljteam går gärna igenom dina behov och alla tekniska krav med dig, så att vi förstår de funktionella och visuella kraven för din applikation redan från början.

Scroll to Top