VI HJÄLPER DIG ATT
VÄLJA RÄTT MATERIAL

Du behöver inte veta exakt vilket material du vill ha och behöver innan du kontaktar oss – vi hjälper dig att utforska alternativen och tar fram den bästa lösningen alltefter dina krav.  Vi är inte bundna till någon viss leverantör eller tillverkare, utan kan vid behov skaffa materialen specifikt för kunden. Med ett brett urval av material, mångsidiga produktionstekniker och skickliga medarbetare planerar och tillverkar vi kostnadseffektiva, kvalitativa produkter! 

Vår verksamhets­modell

Polyuretanskum

Utmärkande för skumplaster är att de är lätta, elastiska och har hög åldersbeständighet. Materialen används bland annat för isolering, ljud- och värmeisolering, stötdämpande emballage och luft- och vätskefilter. 

cellgummi

Cellgummimaterial är elastiska, porösa och långlivade material som lämpar sig för många olika användningsområden. Det finns flera typer av cellgummi, såsom EPDM, CR, SBR, NBR och blandningar av dessa. 

Polyeten och EVA

Skumplaster med slutna celler är mycket mångsidiga material. Den slutna cellstrukturen är naturligt vatten-, damm- och lufttät. Materialen isolerar utmärkt väl från värme och kondens och är mycket slittåliga. 

Övriga material

Vårt breda, mångsidiga och högklassiga urval av material möter industrins behov av isolering, skydd och tätning. Vi erbjuder också många andra specialmaterial. Kontakta oss för mer information om dessa. 

Scroll to Top