Cellplast­lösningar för
bil- och fordons­industrin

Vi levererar våra lösningar och produkter för användning i bland annat större fordon, tunga fordon, arbetsmaskiner, snöskotrar och båtar. Vi planerar skräddarsydda lösningar för användningsområdet.

Vi hjälper er med att välja
rätt lösning

Vi har en lång erfarenhet av att utveckla och leverera lösningar och komponenter för bil- och fordonsindustrin. Vår enhet i Sverige är specialiserad på bilindustrin och genom den kan vi skapa lösningar även för andra fordon.

Typiska lösningar inom bil- och fordonsindustrin:

  • Isolering och tätningar
  • Förpackningar
  • Skydd
  • Ljuddämpning och ljudisolering
  • Stötdämpning
  • Förebyggande av slitage
ljuddämpning

Lätt ljudisolering i fordon minskar bränsleförbrukningen. Vi erbjuder flera olika alternativ för ljuddämpning och ljudisolering i olika användningsområden

Tätning

Vi tillhandahåller slitstarka och lätta tätningslösningar för alla fordon.

Skydd

Tack vare sina egenskaper är cellplast ett utmärkt material för alla slags skydd och förpackning. Elastisk cellplast skyddar mot stötar och minskar slitage.

VI FÖRVERKLIGAR
DIN IDÉ

Produktutveckling

Vi erbjuder produktutveckling och färdiga produkter från ett och samma ställe, i ett paket. Vår kunskap och erfarenhet om både material och olika produktionstekniker garanterar funktionella och hållbara resultat. Vi är på ett naturligt sätt en del av kundens produktutvecklingsprocess hela vägen från utveckling till förverkligande och serieproduktion. Det räcker med att du har en idé – vi hjälper dig att förverkliga den!

Prototyptill­verkning

Vi utvecklar och tillverkar enskilda prototyper och prototypserier av vårt breda urval av material. Allt du behöver är en idé om en produkt. Vi kan hjälpa dig i processen att utveckla och förverkliga idén från start till slut.

Tillverknings­metoder

Våra mångsidiga produktionsmetoder, vår omfattande maskinpark och vår skickliga personal möjliggör utveckling och tillverkning av olika utmanande lösningar. När en produkt utvecklas tar vi hänsyn till materialet, användningsområdet och hittar en passande produktionsmetod för att optimera en kostnadseffektiv lösning.

KONTAKTA OSS

Kontakta oss gärna när du letar efter en lösning. Vårt tekniska säljteam går gärna igenom dina behov och alla tekniska krav med dig, så att vi förstår de funktionella och visuella kraven för din applikation redan från början.

Scroll to Top