Hållbara och imponerande
LÖSNINGAR FÖR YTBEKLÄDNAD

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för ytbeklädnad till exempel för fordonsindustrins förarhytter och för idrottssektorn. Med rätt utformad beklädnad kan man uppnå många egenskaper, såsom imponerande visuell framtoning, ljuddämpning, hållbarhet och säkerhet. 

Användnings­områden och
tillverknings­tekniker

När beklädnaden är designad och väl utvecklad, tillför den många värdefulla funktioner till produkten. Vi kombinerar flera material, ytfilm av olika styrkor, vinylbeläggningar och möbeltyger. 

Vi utför också till exempel varmformning och olika lösningar för montering. Våra lösningar har använts bland annat inom bil- och fordonsindustrin, vaddering för idrottssektorns utrustning samt i vägg- och pelarskydd. 

Vi väljer materialen beroende på vilka egenskaper som krävs av slutprodukten.

Med ybeklädnad eftersträvas:

  • Estetik
  • Slitstyrka
  • Fuktskydd
  • Lätt att sköta
  • Brandskydd eller värmeisolering
  • Ljuddämpningsegenskaper till exempel i fordons och arbetsmaskiners förarhytter
  • Elasticitet och friktionsegenskaper till exempel i gymnastikmattor
Sjukhusteknik

Hygienisk cellplastbeklädnad är lätt att hålla ren och den tål hög användning, till exempel i offentliga lokaler och hjälpmedel.

Idrott och fritid

Vi levererar olika mattor som lämpar sig för idrott och gymnastik samt lekmattor. Cellplast är ett säkert material att använda i hudkontakt.

Bil- och fordonsindustrin

I bilar och fordon är det viktigt med en slittålig beklädnad, men också estetik. Vi tillhandahåller lösningar för olika typer av fordon.

VI FÖRVERKLIGAR
DIN IDÉ

Produktutveckling

Vi erbjuder produktutveckling och färdiga produkter från ett och samma ställe, i ett paket. Vår kunskap och erfarenhet om både material och olika produktionstekniker garanterar funktionella och hållbara resultat. Vi är på ett naturligt sätt en del av kundens produktutvecklingsprocess hela vägen från utveckling till förverkligande och serieproduktion. Det räcker med att du har en idé – vi hjälper dig att förverkliga den!

Prototyptill­verkning

Vi utvecklar och tillverkar enskilda prototyper och prototypserier av vårt breda urval av material. Allt du behöver är en idé om en produkt. Vi kan hjälpa dig i processen att utveckla och förverkliga idén från start till slut.

Tillverknings­metoder

Våra mångsidiga produktionsmetoder, vår omfattande maskinpark och vår skickliga personal möjliggör utveckling och tillverkning av olika utmanande lösningar. När en produkt utvecklas tar vi hänsyn till materialet, användningsområdet och hittar en passande produktionsmetod för att optimera en kostnadseffektiv lösning.

KONTAKTA OSS

Kontakta oss gärna när du letar efter en lösning. Vårt tekniska säljteam går gärna igenom dina behov och alla tekniska krav med dig, så att vi förstår de funktionella och visuella kraven för din applikation redan från början.

Scroll to Top