FÖR TEKNISKA OCH SÄKRA
GENOMFÖRANDEN

Vi tar fram lösningar för hälso- och sjukvårdens anordningar, maskiner samt olika slags patientstöd och stoppning som lämpar sig för personligt skydd.

FÖR MEDICIN­TEKNIKENS
BEHOV

Vårt lager omfattar ett färdigt urval av de vanligaste materialen så att vi kan tillverka produkterna. Vid behov levererar vi också lösningar som motsvarar mer krävande standarder enligt kundens behov. Vi har kunskap om att tillverka komponenter av material som lämpar sig till exempel för hudkontakt och som är enkla att rengöra och tvätta. För att öka användarkomforten kan man till exempel laminera ett tyg på materialytan. Att kombinera olika material är en av våra kärnkompetenser.

De vanligaste användningsområdena:

  • Ljudisolering och tätning av elektronisk medicinteknisk utrustning och undersökningsutrustning
  • Förpackning och skydd av produkter
  • Stötdämpande emballage för utrustningsväskor
  • Vaddering för förvaring av anordningar och instrument
Skydd

I sjukhusförhållanden är säkerheten viktig. Vi levererar skyddslösningar till exempel för transport av känslig medicinteknisk utrustning och för patientskydd, såsom stoppning och stöd.

Ytbeklädnad

En klinisk miljö kräver också en hygienisk ytbeklädnad. Bland våra cellplastmaterial hittar du lösningar som är enkla att rengöra och som lämpar sig väl för sjukhus och vårdinrättningar.

Tätning

Vi erbjuder lösningar på tätningar för elektronik som är avsedd för sjukhusbruk. Vi skräddarsyr lösningarna enligt användningsområdet så att slutresultatet är exakt och följer kraven.

VI FÖRVERKLIGAR
DIN IDÉ

Produktutveckling

Vi erbjuder produktutveckling och färdiga produkter från ett och samma ställe, i ett paket. Vår kunskap och erfarenhet om både material och olika produktionstekniker garanterar funktionella och hållbara resultat. Vi är på ett naturligt sätt en del av kundens produktutvecklingsprocess hela vägen från utveckling till förverkligande och serieproduktion. Det räcker med att du har en idé – vi hjälper dig att förverkliga den!

Prototyptill­verkning

Vi utvecklar och tillverkar enskilda prototyper och prototypserier av vårt breda urval av material. Allt du behöver är en idé om en produkt. Vi kan hjälpa dig i processen att utveckla och förverkliga idén från start till slut.

Tillverknings­metoder

Våra mångsidiga produktionsmetoder, vår omfattande maskinpark och vår skickliga personal möjliggör utveckling och tillverkning av olika utmanande lösningar. När en produkt utvecklas tar vi hänsyn till materialet, användningsområdet och hittar en passande produktionsmetod för att optimera en kostnadseffektiv lösning.

KONTAKTA OSS

Kontakta oss gärna när du letar efter en lösning. Vårt tekniska säljteam går gärna igenom dina behov och alla tekniska krav med dig, så att vi förstår de funktionella och visuella kraven för din applikation redan från början.

Scroll to Top