Lösningar för
sport och fritid

Vi tillverkar sport- och fritidsprodukter för motion och proffsidrott samt för fritid och hobbyer. Vår cellplastteknik garanterar att produkterna är trygga att använda och miljövänliga. Cellplast kombinerar unika egenskaper.

HÅLLBAR OCH SÄKER
CELLULÄR PLAST

Cellplastens egenskaper

  • lätt
  • gummilikt elastisk
  • behåller formen i åratal
  • nästan obegränsade möjligheter att forma den
  • säker att använda vid hudkontakt

Skräddarsydda produkter
Gymnastikmattor, olika slags skyddsutrustning, bälten för vattenlöpning samt sitt- och liggunderlag för friluftsliv och andra produkter. Kontakta oss så hjälper vi dig att förverkliga din produkt!

Barn- och juniormattor
Skapa trygga lekområden för barn av mattor som kan kombineras som pusselbitar till en helhet av önskad storlek. Mattorna finns att få i rött, grönt och blått.

Löp- och brottarmattor
Vi tillverkar olika löp- och brottarmattor med diverse beläggningar. Mattorna är säkra att använda i hudkontakt och enkla att rengöra. 

Skräddarsydd personlig skyddsutrustning
Knäskydd, hjälmkuddar och annan personlig skyddsutrustning alltefter dina behov.

Skydd

Vi erbjuder fungerande och säkra lösningar för personlig skyddsutrustning. Cellplast är ett pålitligt material för stötdämpning.

Ytbeklädnad

Cellplastbeklädnad är enkel att rengöra och dessutom hudvänlig och slitstark.

Flytförmåga

Tack vare sin flytförmåga lämpar sig cellplast väl för utrustning för vattensport och för fiskeredskap.

VI FÖRVERKLIGAR
DIN IDÉ

Produktutveckling

Vi erbjuder produktutveckling och färdiga produkter från ett och samma ställe, i ett paket. Vår kunskap och erfarenhet om både material och olika produktionstekniker garanterar funktionella och hållbara resultat. Vi är på ett naturligt sätt en del av kundens produktutvecklingsprocess hela vägen från utveckling till förverkligande och serieproduktion. Det räcker med att du har en idé – vi hjälper dig att förverkliga den!

Prototyptill­verkning

Vi utvecklar och tillverkar enskilda prototyper och prototypserier av vårt breda urval av material. Allt du behöver är en idé om en produkt. Vi kan hjälpa dig i processen att utveckla och förverkliga idén från start till slut.

Tillverknings­metoder

Våra mångsidiga produktionsmetoder, vår omfattande maskinpark och vår skickliga personal möjliggör utveckling och tillverkning av olika utmanande lösningar. När en produkt utvecklas tar vi hänsyn till materialet, användningsområdet och hittar en passande produktionsmetod för att optimera en kostnadseffektiv lösning.

KONTAKTA OSS

Kontakta oss gärna när du letar efter en lösning. Vårt tekniska säljteam går gärna igenom dina behov och alla tekniska krav med dig, så att vi förstår de funktionella och visuella kraven för din applikation redan från början.

Scroll to Top