Besökare på vår anläggning i Kinnahult

Koncernchefen för NMC, Hubert Bosten, och styrelseordföranden för Cellfoam, Jean-Marie Ahn, besökte vår anläggning i Kinnahult. Syftet med besöket var att fira en framgångsrik integration av tillverkningsverksamheten från den tidigare Malmö-fabriken till Kinnahult-anläggningen vilken
genomgått ett mycket genomgripande förnyelseprogram under 2021-2022.

 

Hubert Bosten & Jean-Marie Ahn

Under deras besök gjorde ledningen en rundtur i vår fabrik och fick möjlighet att se hur vårt team av skickliga medarbetare arbetar tillsammans för att skapa innovativa lösningar. Turen gav dem en inblick i vår process för att samarbeta från kundidéer till prototyper och vidare till färdiga lösningar.

Som ledande tillverkare av högkvalitativa cellplastprodukter är NMC Cellfoam engagerade i att säkerställa att våra produkter är designade, utvecklade och producerade enligt högsta standard. Prototyputveckling är en avgörande del av produktutvecklingsprocessen eftersom det tillåter designers och ingenjörer att testa och förbättra sina idéer innan de går vidare till massproduktion.

Turen följdes av ett möte där Bosten och Ahn diskuterade NMC Cellfoams vision om att skapa en affärsmodell som använder prototyper som en del av vår kvalitetskontrollprocess. De uttryckte båda entusiasm för det de hade sett under sin tur och gav beröm för det hårda arbete alla på NMC Cellfoam gör för att se till att varje produkt uppfyller våra höga standarder innan den går ut till kund.

Vi ser fram emot att fortsätta förse våra kunder med produkter och lösningar, som ger ett mervärde. Samtidigt engagerar vi oss i hållbarhet ur alla aspekter, i vår affärsverksamhet!

Kolla in dessa också
till artiklar

Vikten av materialval inom fordonsindustrin  

Våra ingenjörstekniker erbjuder hjälp med produktutveckling, design och materialval. Det finns många olika materialalternativ tillgängliga inom cellplaster och skum, vilka …

LÄS MER

Andreas Ragnarsson Rusth: Min resa som kvalitets- och miljökoordinator på NMC Cellfoam

I mars 2021 befann jag mig i en ny kapitel i min karriär. Jag hade tidigare arbetat som kvalitets- och …

LÄS MER

Veronica Johansson Atoui – Customer Service

I ungefär 10 år har jag arbetat på NMC. Min resa på NMC började med ett mammavikariat på kundservice. Jag …

LÄS MER
Scroll to Top