Victor Paulsson – Area Sales Manager

Kan du berätta lite om dig själv?
– Är 31 år gammal, född och uppvuxen i Borås. Har hunnit med en vända i Köpenhamn men kom för några år sedan tillbaka till Borås. Bor tillsammans med min sambo i hus som vi totalrenoverat och precis flyttat in i. Har tidigare jobbat inom textilindustrin och sålt skjortor för Eton och nu senast arbetade jag på ett annat familjeföretag från Borås, ACG Nyström där jag sålde märkmaskiner mot industrin.
 
Vad jobbar du med på NMC Cellfoam?
– Jag kommer att arbeta som Area Sales Manager. Kommer att ha hand om några olika kundsegment men det största är Metal & Machinery.
 
Vad gillar du att göra på fritiden?
– På fritiden gillar jag att umgås med vänner och familj, laga god mat. Har även på senare dagar fått ett intresse för vin och håller på att skissa på min egen vinkällare i huset. Sedan har väl ingen missat att padel har blivit Sveriges nya folksport, vilket även jag har fastnat för. Utmana mig gärna!  

Berätta en sak om dig som vi inte vet!
– Jag är en före detta simmare som har simmat på elitnivå.
 

Kolla in dessa också
till artiklar

Victor Paulsson – Area Sales Manager

Kan du berätta lite om dig själv?– Är 31 år gammal, född och uppvuxen i Borås. Har hunnit med en …

LÄS MER

Jesper Kjellin-Larssen – Area Sales Manager

Kan du berätta lite om dig själv?– Jesper Kjellin-Larsson heter jag. Bor i Borås med mina två barn, flickvän och …

LÄS MER

Susanne Hjertén – Area Sales Manager

Kan du berätta lite om dig själv?Susanne Hjertén heter jag och bor i Borås, har två vuxna döttrar och en …

LÄS MER
Scroll to Top