Susanne Hjertén – Area Sales Manager

Kan du berätta lite om dig själv?
Susanne Hjertén heter jag och bor i Borås, har två vuxna döttrar och en son på snart 15 år. Rent yrkesmässigt har jag en bred bakgrund, jobbat i många olika branscher, bl a inom tillverkningsindustrin och textilbranschen och med inriktning sälj som en röd tråd. Nu senast jobbade jag på Högbergs Rör i Borås med att rita och sälja badrum med ansvar för att projektleda produktionen.

Vad jobbar du med på NMC Cellfoam?
Jag kommer jobba som Area Sales Manager med inriktning mot segmenten sport & fritid och health care.

Vad gillar du att göra på fritiden?
Jag trivs med att umgås med min familj och vänner, att odla står också högt upp på listan då jag precis har skaffat en kolonilott. Matlagning är också ett stort intresse, resa och uppleva nya platser och miljöer.

Berätta en sak om dig som vi inte vet!
Under många år i ungdomen spelade jag tvärflöjt och var med i en orkester.

Kolla in dessa också
till artiklar

Victor Paulsson – Area Sales Manager

Kan du berätta lite om dig själv?– Är 31 år gammal, född och uppvuxen i Borås. Har hunnit med en …

LÄS MER

Jesper Kjellin-Larssen – Area Sales Manager

Kan du berätta lite om dig själv?– Jesper Kjellin-Larsson heter jag. Bor i Borås med mina två barn, flickvän och …

LÄS MER

Susanne Hjertén – Area Sales Manager

Kan du berätta lite om dig själv?Susanne Hjertén heter jag och bor i Borås, har två vuxna döttrar och en …

LÄS MER
Scroll to Top