Susanne Hjertén – Area Sales Manager

Kan du berätta lite om dig själv?
Susanne Hjertén heter jag och bor i Borås, har två vuxna döttrar och en son på snart 15 år. Rent yrkesmässigt har jag en bred bakgrund, jobbat i många olika branscher, bl a inom tillverkningsindustrin och textilbranschen och med inriktning sälj som en röd tråd. Nu senast jobbade jag på Högbergs Rör i Borås med att rita och sälja badrum med ansvar för att projektleda produktionen.

Vad jobbar du med på NMC Cellfoam?
Jag kommer jobba som Area Sales Manager med inriktning mot segmenten sport & fritid och health care.

Vad gillar du att göra på fritiden?
Jag trivs med att umgås med min familj och vänner, att odla står också högt upp på listan då jag precis har skaffat en kolonilott. Matlagning är också ett stort intresse, resa och uppleva nya platser och miljöer.

Berätta en sak om dig som vi inte vet!
Under många år i ungdomen spelade jag tvärflöjt och var med i en orkester.

Kolla in dessa också
till artiklar

Vikten av materialval inom fordonsindustrin  

Våra ingenjörstekniker erbjuder hjälp med produktutveckling, design och materialval. Det finns många olika materialalternativ tillgängliga inom cellplaster och skum, vilka …

LÄS MER

Andreas Ragnarsson Rusth: Min resa som kvalitets- och miljökoordinator på NMC Cellfoam

I mars 2021 befann jag mig i en ny kapitel i min karriär. Jag hade tidigare arbetat som kvalitets- och …

LÄS MER

Veronica Johansson Atoui – Customer Service

I ungefär 10 år har jag arbetat på NMC. Min resa på NMC började med ett mammavikariat på kundservice. Jag …

LÄS MER
Scroll to Top