Jesper Kjellin-Larssen – Area Sales Manager

Kan du berätta lite om dig själv?
– Jesper Kjellin-Larsson heter jag. Bor i Borås med mina två barn, flickvän och Dis, vår hund. Jag kommer tidigare från en rad olika branscher där jag också jobbat som säljare, framför allt på resande fot. Hade faktiskt NMC som kund i min tidigare tjänst. Känns extra kul att börja här eftersom jag då fick ett fantastiskt intryck av företagets familjära stämning och hänfördes av dess långa tradition inom cellplast.
 
Vad jobbar du med på NMC Cellfoam?
-Jag kommer jobba som Area Sales Manager med extra fokus mot HVAC.
 
Vad gillar du att göra på fritiden?
– Framförallt att umgås med min familj och vänner, hittar helst på något vi inte gjort förut. Golf är också en aktivitet som ligger mig varmt om hjärtat då jag jobbat som instruktör och tränare på Bredareds GK, strax norr om Borås.

Berätta en sak om dig som vi inte vet!
– Det brinner ett starkt musikintresse hos mig. Har spelat och producerat musik sedan jag vart ung. Försöker att inte sitta och trumma för mycket på mitt skrivbord…

Kolla in dessa också
till artiklar

NMC Cellfoam som en främjare av HVAC-branschen

Vi är en stark produktutvecklingsorganisation som kan erbjuda högkvalitativa lösningar av cellplast och materialrekommendationer för att möta kundens behov. Vi ...
LÄS MER

Vikten av materialval inom fordonsindustrin  

Våra ingenjörstekniker erbjuder hjälp med produktutveckling, design och materialval. Det finns många olika materialalternativ tillgängliga inom cellplaster och skum, vilka ...
LÄS MER

Andreas Ragnarsson Rusth: Min resa som kvalitets- och miljökoordinator på NMC Cellfoam

I mars 2021 befann jag mig i en ny kapitel i min karriär. Jag hade tidigare arbetat som kvalitets- och ...
LÄS MER
Scroll to Top